Luomu joulukinkku

Luomu joulukinkku on suomalainen, gmo-vapaa ja maukas kinkku. Kun arvostat hyvää suomalaista luonnonmukaista eläintenhoitoa ja kasvatusta, luomurehulla ruokintaa ja suomalaista luomuehtojen mukaista eläinten ja lihatuotteiden jalostusta, olet varmasti  tyytyväinen luomu kinkun valintaan joulupöytään.

Luomu sianlihan tuottaja Leppälä kertoi: ”Luomupossun ravinto tuotetaan omalla tilalla, ympäristöä ja eläinten terveyttä vähemmän kuormittavalla tavalla. Maata hoidetaan hellävaraisesti, luonnon omia menetelmiä hyödyntäen, kuten käyttämällä eloperäisiä lannoitteita ja viljelemällä vuorotellen erilaisia kasveja. Luomupellossa pieneliötoiminta on vilkasta. Terve ja elinvoimainen maaperä tuottaa sadon, jossa tärkeät ravintoaineet ovat tasapainoisessa suhteessa hyvinvointiamme ajatellen: luomupossun syömä rehu ei sisällä kemiallisia lannoitteita ja torjunta- aineita. Eläinten kasvuolosuhteet ovat hyvät –  luomupossut saavat käyttäytyä sikamaisesti! Karsinat ovat tilavia ja possut pääsevät ulkoilemaan.”

TILAA LUOMU KINKKU JOULUKSI ENNAKKOON

Jos haluat suomalaisen GMO vapaan tuoresuolatun luomukinkun, niin tilaa se hyvissä ajoin meiltä jouluksi. Suosi suomalaista luomua – nauti aidosta mausta – ja tunne ruuan alkuperä. Se on kannanotto suomalaisen hyvän eläintenhoidon puolesta.

Jouluksi Topin Maatilamyymälästä on saatavana ennakkotilauksesta :

  • luomupikkukinkku luuton n.2,5 kg
  • luomu juhlakinkku potkalla  n. 6,5 kg

Voit esittää tilauksen yhteydessä toiveen edellä mainittuun keskiarvopainoon.

Tee tilaus hyvissä ajoin, niin saat suomalaisen tuoresuolatun luomu kinkun! Tuoresuolatut luomu kinkut on syytä varata hyvissä ajoin viimeistään syksyllä.

Tilauksen voi tehdä Topin Maatilamyymälässä asioidessa tai lähettämällä tilauksen sähköpostilla info@topinmaatilamyymala.

TEE TILAUS AJOISSA!

Luomu kinkkuja on rajoitetusti saatavana. Luomu kinkut varataan asiakkaille tilausjärjestyksessä.

Teemme suuren työn luomu kinkkujen laajan ennakkotilausjärjestelmän ylläpidossa. Viime hetken peruutuksen vuoksi myymättä jääneellä kinkulla ei ole meillä myyntiarvoa joulun jälkeen, vaan se on turha kulu meille ja suuri harmi myös niille asiakkaille, jotka mahdollisesti jäävät liian myöhäisen tilauksen ja ennakkotilausten sitovuuden vuoksi ilman kovasti haluamaansa luomu kinkkua. Tee siis hyvä päätös, ja hae jouluksi maukas luomu kinkku ennakkotilauksen mukaisesti.

Topin Maatilamyymälä ei toimita luomu kinkkuja, vaan luomu kinkku on noudettava Topin Maatilamyymälästä Muuruvedeltä tai sopimuksen mukaan Kuopiosta. Luomu kinkun tilaaja saa ennen noutoaikaa 1) henkilökohtaiseen sähköpostiinsa tilausvahvistuksen. Lisäksi tilaaja voi tarkistaa  2) Topin Maatilamyymälän facebook sivulta joulukuussa kinkun tarkat noutoajat.

Kaikki luomu kinkut on aina varattu myymälään asiakkaan nimellä. Tuoresuolattujen luomu kinkkujen tilaus vahvistetaan ja hinta ilmoitetaan ennakkotilaajille sähköpostitse hyvissä ajoin ennen joulua.

 LUOMU JOULULAATIKOT
Lisäksi jouluksi on ennakkotilauksesta saatavana suositut kotimaiset  joululaatikot: Kruunuherkun porkkana-, lanttu- ja perunalaatikot 500g sekä metsäsienisalaattia. Voit tilata luomu laatikot kinkkutilauksen yhteydessä tai erikseen.

REKLAMAATIO

Tuotereklamaatio on tehtävä 1vrk:n kuluessa. Tuote on palautettava tai tuotteesta on toimitettava näyte kauppaan heti. Toimita tuotteen mukana ostokuitti, jossa näkyy tuotteen ostopäivämäärä, ostopaikka ja tuotteen hinta.