Herkkulahja

Topin Maatilamyymälä on vuosien kokemuksella tehnyt ammattitaidolla valmistettuja, laadukkaita     luomu-, reilun kaupan luomu- ja lähiruokatuotteita sisältäviä herkkulahjoja monille erilaisille Itä-Suomessa sijaitseville yhdistyksille ja yrityksille.

Kun haluatte antaa esimerkiksi henkilöstöllenne, asiakkaillenne tai yhteistyökumppaneillenne aitoja makuja ja aitoja elämyksiä, niin luomu- ja lähiruokaherkkutuotteita sisältävä herkkulahjakori tai -lahjakassi on arvostusta herättävä valinta. Herkkulahja on helppo antaa, sillä kaikkien meidän täytyy saada ravintoa ja syödä, ja ruokalahja on siten monille mieluinen – turhaa tavaraa moni sen sijaan vieroksuu. Luomun, lähiruuan sekä luomu reilun kaupan tuotteiden antaminen lahjaksi antaa lahjanantajasta positiivisen kuvan vastuullisena ja eettisenä toimijana.

PYYDÄ TARJOUS

Jos tarvitsette herkkulahjoja, niin ota yhteyttä. Voitte pyytää tuotetarjouksen haluamallanne herkkulahjan summalle mahdollisine tuotetoiveineen tai voitte pyytää valmiin Topin Maatilamyymälän herkkulahjahinnaston, jonka lähetämme sähköpostiinne mielellämme. Teemme usein räätälöityjä ratkaisuja asiakkaamme tarpeisiin sopivaksi. Minimitilausmäärää ei ole.

TUOTTEITA VOI OSTAA MYÖS MYYMÄLÄSTÄ JA TOPIN NETTIKAUPASTA

Topin Maatilamyymälästä ja Topin Nettikaupasta voi myös ostaa suoraan sopivia tuotteita, jos haluatte itse koota oman kokonaisuutesi.

TILAA AJOISSA

Etenkin jos ostatte suuria määriä, niin pyydämme ennakkotilausta ja varaamaan tilausaikaa 1-4 viikkoa riippuen tuotteiden saatavuudesta ja sesongista. Saatte tilauksestanne tilausvahvistuksen sähköpostiinne.

MYYMÄLÄSTÄ NOUTO TAI TOIMITUS ON AINA SOVITTAVA

Valmiit herkkulahjat ovat vapaasti Topin Maatilamyymälässä. Mahdollisesta toimituksesta asiakkaalle sovitaan tapauskohtaisesti erikseen.Toimituksesta peritään toimitusmaksu toimitustavasta riippuen. Toimitus- ja maksuehdot ilmoitamme tarjouksessa.

Luomua ja lähiruokaa on ilo antaa ja ilo saada!

Ota yhteyttä, ja kysy lisää. Lähetämme lisätietoa mielellämme.

info (at) topinmaatilamyymala.fi

Puh. 050 5366278 Niina Laitinen