Luomu marjat

Topin Maatilamyymälä on erikoistunut toimintansa alusta lähtien luomu marjakauppaan.Teemme tiivistä yhteistyötä oman tilan lisäksi myös muiden itä-suomalaisten luomu marjanviljelijöiden kanssa, ja näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisesti erilaisia luomu marjoja sesongin aikana.

LUOMU MARJAT – AITOJA MAKUJA PUHTAASTI

Myymälästämme on saatavana suomalaista luomuviljeltyä mansikkaa, mustaherukkaa, punaherukkaa, vadelmaa, pensasmustikkaa ja tyrniä –  sekä tuoreena sesongin aikaan että ympäri vuoden pakasteena. Luonnonolosuhteista  johtuen marjojen saatavuus voi vaihdella vuosittain. Myymme ainoastaan luomuviljeltyjä puutarhamarjoja.

Oman tilan Topin Maatilan erikoisuus on luomuviljelty pensasmustikka. Topin Maatilan pensasmustikkaa on luomuviljelty Muuruvedellä jo vuodesta 1992. Tiesitkö, että luomu pensasmustikka on hyvin ekologinen marja. Sitä ei tarvitse ruiskuttaa torjunta-aineilla tai lannoittaa kemiallisilla lannoitteilla. Sen sijaan luomu pensasmustikkaa hoidetaan huolellisesti kitkemällä, kastelemalla ja lannoittamalla eloperäisellä lannoitteella. Luomu pensasmustikka on maultaan makea ja sisältä vaalea marja erotuksena sukulaiseensa metsämustikkaan. Luomu pensasmustikka on erinomainen välipala sellaisenaan, mutta se sopii mainiosti myös jälkiruokiin ja leivonnaisten koristeeksi kuten kakun koristeluun. Topin Maatilan luomu pensasmustikoita on saatavana ympäri vuoden Topin Maatilamyymälästä – elo-syyskuussa tuoremarjana ja ympäri vuoden pakasteena 1L pussiin pakattuna.

Lisäksi myymälästä on saatavana kesäaikaan tilauksesta suomalaista luonnonmarjasatoa – mustikkaa, puolukkaa ja lakkaa. Kannattaa myös muistaa, että valikoimaamme kuuluvat kylmäpuristetut suomalaiset marjamehut ja laadukkaat marjajauheet ja -rouheet. Marjoja kannattaa syödä joka päivä!

TEE MARJATILAUS AJOISSA!

Jos haluat puhtaita suomalaisia luomu marjoja, niin tämä on oikea osoite ottaa yhteyttä. Jättämällä tilauksen Topin Maatilamyymälään hyvissä ajoin, varmistat sen, että saat omat luomu marjasi. On hyvä  muistaa, että tuoremarjojen sesonki on lyhyt, ja parhaat marjat säilötään, kun kausi alkaa! Myymme valmiiksi poimittuja luomu marjoja.

Tee tilaus näin:

  • ASIOI Topin Maatilamyymälässä ja jätä tilaus kassalla marjatilauskirjaamme.
  • LÄHETÄ TILAUS SÄHKÖPOSTILLA osoitteeseen info (at) topinmaatilamyymala.fi. Vastaamme tilaukseen 2 arkipäivän kuluessa ja lähetämme tilausvahvistuksen.
  • SOITA Puh. 0400 780575 tai 050 5366278.

Ilmoita aina tilauksessa tilaajan yhteystiedot: tilaajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä mitä luomu marjoja tilaat ja minkä verran. Voit myös esittää toiveen marjojen noutoajasta myymälästä, ja pyrimme parhaamme mukaan huomioimaan hakuaikaa koskevat toiveenne. Huomioi kuitenkin, että kutsumme asiakkaat noutamaan luomu marjatilauksensa myymälästä tilausjärjestyksessä. Myös kasvukauden pituus ja satokauden ajoittuminen vaihtelevat vuosittain. Erityisesti luomu mansikka-aikana on syytä varautua nopeaan noutoon. Tilaus on sitova, ellei tilausta peru hyvissä ajoin ennen hakuilmoitusta.

Oikeus tilausmäärien muutoksiin pidetään satotilanteen ja luonnonolosuhteiden vuoksi.

Marjojen hinnat vahvistetaan marjakauden alkaessa ja sen aikana. Ennakkotilauksen tehneille ja sähköpostitilauksen jättäneille hinta ilmoitetaan tilauksen myymälästä hakukutsun yhteydessä. Luomu marjojen hakukutsu lähetetään asiakkaalle erikseen joko puhelin- tai sähköposti- yhteydenotolla, kun marjat ovat haettavissa. Huom! Tilausvahvistus ei ole hakukutsu.