Lahjakortti

Topin Maatilamyymälän lahjakortti on hyvä lahja hänelle, jolla on jo kaikkea ja et oikein tiedä miten muistaisit esimerkiksi merkkipäivän sankaria tai vaikkapa ansiokasta työntekijää. Topin Maatilamyymälän yli 2000 tuotteen valikoimasta jokainen löytää varmasti mieluista ostettavaa lahjakortilla olipa lahjansaaja luomun, lähiruuan, suomalaisten erikoisuuksien, hyvinvointituotteiden tai laadukkaiden lahja- tai käyttötavaroiden ystävä.

Topin Maatilamyymälästä voit tilata lahjakortin haluamallesi summalle tai esimerkiksi summalle 20,00 Eur, 35,00 Eur, 50,00 Eur tai 100,00 Eur. Lahjakortti on voimassa 3kk lahjakortin myöntämisestä. Lahjakortti käy maksuvälineenä kertaostona sekä Topin Maatilamyymälässä että Topin Nettikaupassa. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortti luovutetaan myyjälle ostohetkellä Topin Maatilamyymälässä ja Topin Nettikaupassa lahjakortin käyttö ilmoitetaan tilauksen tilaajatietojen yhteydessä lisätiedoissa.

Tilaa lahjakortti joko asioidessasi Topin Maatilamyymälässä tai Topin Hallissa tai ota yhteyttä sähköpostilla info (at) topinmaatilamyymala.fi.

Ilmoita lahjakorttitilauksessa seuraavat tiedot:

  • Lahjakortin arvo euroina.
  • Lahjakortin saaja.
  • Lahjakortin tervehdysteksti, jonka haluat lahjakorttiin onnittelu- tai tervehdystekstiksi.
  • Lahjakortin maksajan kaikki yhteystiedot: nimi, katuosoite, postinumero ja -toimipaikka, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite sekä postitoimituksissa mahdollisti myös lahjakortin saajan yhteystiedot.
  • Ilmoita postitoimituksessa lisäksi toimitusosoite: lähetetäänkö lahjakortti maksajalle vai suoraan lahjakortin saajalle.
  • Lahjakortin toimitustapa: postitoimitus kirjeenä tai myymälästä nouto.
  • Laskutuslisä postitoimituksissa on 2,50 eur/lahjakortti.

Jos tilaat lahjakortin sähköpostilla tai Topin Nettikaupassa, niin saat sähköpostiisi ennakkolaskun ja lähetämme lahjakortin sinulle heti, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Jos ennakkolaskua ei ole maksetttu eräpäivään mennessä, niin lahjakorttia ei toimiteta.

Jos noudat lahjakortin myymälästä, niin lahjakortin voi maksaa joko käteisellä tai korttimaksuna pankki- tai luottokortilla (VISA, MASTERCARD). Käteis- ja korttimaksusta ei peritä laskutuslisää.