Kesätöitä

Tarjoamme kausiluonteista kesätyötä luomu marjanviljelyyn (mansikka ja pensasmustikka) erikoistuneella Topin Maatilalla Muuruvedellä kesällä kasvukauden aikana kesäkuu-syyskuu välillä.

Kesätyötä on kesän alussa ensin luomu marjaviljelysten kunnostamisessa ja hoitamisessa, ja sen jälkeen hieman myöhemmin sadonkorjuun aikana marjojen poiminnassa, ja erityisesti elokuussa ja syyskuussa pensasmustikan poiminnassa.Myös muita tilan avustavia tehtäviä voi kesätyöhön sisältyä tarvittaessa. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta. Huomioi seuraavat asiat:

  • Emme ota töihin alle 15-vuotiaita.
  • Emme majoita emmekä tarjoa ruokailua.

Jos olet kiinnostunut luomusta, pidät ulkoilmatyöstä, olet reipas, oma-aloitteinen ja tupakoimaton, niin ota yhteyttä ja lähetä kesätyöpaikkahakemus keväällä lähettämällä työhakemus sähköpostiosoitteeseemme. Kerro ikäsi, lyhyesti itsestäsi ja siitä miksi haluat kesätöitä luomutilalta ja mihin aikaan kesästä kesätyö voisi sinun kohdalle ajoittua: loppukesään ja/tai alkusyksyyn. Muista laittaa kesätyöpaikkahakemukseen myös yhteystietosi, josta sinut tavoittaa. Ensisijaisesti palkkaamme kesätöihin lähialueemme nuoria ja ammattiin valmistuvia puutarha-alan opiskelijoita.

Saapuneiden hakemusten joukosta kutsumme työpaikkahaastatteluun, minkä perusteella valitsemme ensi kesän ahkerat apulaisemme – kenties se olet sinä!   Tapaamiset on sovittava ennakkoon, älä tule ilman yhteydenottoa, kiitos. 

Kysymykset työstä ja työpaikkahakemuksen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen:

info (at) topinmaatilamyymala.fi

Laita viestin otsikoksi Työhakemus.

Terveisin, Topi Laitinen

Topin Maatila
Kaartotie 8
73460 Muuruvesi
Puh. 0400 780575 Topi