Ostosretki

MUURUVESI Muuruveden kylä on monipuolinen retkikohde

OSTOSRETKI MUURUVEDELLE KANNATTAA KAUEMPAAKIN:

Topin Maatilamyymälän luomu- ja lähiruokamyymälän laajan valikoiman ja kahvilan lisäksi Huoneistohotelli Teekin ja TerhonTorin.

Ruokaa, majoitusta ja virkistäytymistä lähialueilla:

Muuruvedeltä n. 10 min ajomatkan päässä sijaitsee Kartanohotelli Kivennapa, jonka kanssa olemme tehneet jo yli 10 vuotta yhteistyötä ruoka- ja maaseutumatkailun merkeissä. Yhdessä järjestämme Kivennavan kierroksen, mikä on kesäinen sisävesilaivaristeily ja bussimatka Kuopiosta kerran kesässä heinäkuussa tutustumaan Muuruveden mielenkiintoisiin kohteisiin ja nauttimaan samalla retkellä Kivennavan noutopöydästä ja Topin Maatilamyymälän luomukahveista ja ostosmahdollisuuksista.

Ostoretken lisäksi Muuruvedellä voi tutustua kauniiseen Muuruveden kirkkoon, jonka rakentamisesta yli jääneistä graniittikivistä myös myymälämme vanhan rakennuksen kivijalka on rakennettu yli sata vuotta sitten. Historiasta kiinnostuneelle suosittelemme tutustumista myös Muuruveden kotiseutumuseoon, mikä on auki kesäisin.

Teemme yhteistyötä myös muiden lähialueella olevien matkailuyritysten kanssa kuten Kaavilla sijaitsevan Viljamaan kartanon ja Valtimolla toimivan Puukarin Pysäkin kanssa.

TERVETULOA KOILLIS-SAVOON!